Werk op maat.

A-kwadraat is een maatwerkbedrijf met meer dan 600 medewerkers. Net als in een gewoon bedrijf, vind je bij A-kwadraat allerlei boeiende jobs. We houden graag rekening met de interesses van medewerkers. Dat is het beste recept voor persoonlijke groei.

Contacteer ons

Personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

A-kwadraat biedt zinvol werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sommigen komen via VDAB bij ons terecht. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat. Anderen kunnen rechtstreeks met ons contact opnemen. Voor hen hebben we uiteenlopende vacatures in de aanbieding.

Erkenning Maatwerk

Wat vroeger een ‘beschutte werkplaats’ heette, is nu een ‘maatwerkbedrijf’: we bieden werk op maat, afgestemd op de mogelijkheden en capaciteiten van mensen. Dit is aangepast, zinvol en betaald werk. Daar gaan we voor, samen met jou. Heb je daar zin in? Dan heb je een erkenning van VDAB nodig.

Heb je nog geen erkenning?

Als je denkt in aanmerking te komen, kun je een erkenning aanvragen. Dat doe je in de werkwinkel van de gemeente waar je woont.

Heb je al een erkenning?

VDAB verspreidt onze vacatures. Neem contact op met de werkwinkel van je gemeente. Vertel hen dat je een job in een maatwerkbedrijf zoekt. De begeleider van VDAB bespreekt met jou of er een geschikte job is bij A-kwadraat. Als dat zo is, nemen ze contact met ons op. Wij nodigen je dan uit voor een sollicitatiegesprek.

Contacteer VDAB

Geen Erkenning Maatwerk.

Heb je een andere afstand tot de arbeidsmarkt? Ook dan kan je bij A-kwadraat terecht voor zinvol werk op jouw maat.
A-kwadraat heeft een hele waaier aan functies die bij jou kunnen passen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons belangrijk, samen bekijken we hoe jij kan groeien in ons bedrijf of opnieuw je plek kan vinden in de reguliere arbeidsmarkt.
Je kan bij ons aan de slag tijdens een school- of andere stage. Of je kan rechtstreeks solliciteren.

Klaar voor een nieuwe job op jouw maat die uitdagingen en perspectieven biedt?

Contacteer ons

Wil je meer weten over werken bij A-kwadraat of heb je meer informatie nodig over een VDAB-erkenning?

Contacteer ons

Begeleiding en omkadering.

A-kwadraat hecht veel belang aan de goede begeleiding van medewerkers. Om een veilige werkomgeving te creëren heeft A-kwadraat ongeveer 90 begeleiders in dienst. Zij geven opleidingen en bieden ondersteuning waar nodig. Ze voorzien alle hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat iedereen taken correct kan uitvoeren en zich persoonlijk kan ontwikkelen.

Daarnaast kunnen we rekenen op een professionele omkadering. Ondersteunende diensten, zoals administratie en personeelsdienst, zorgen ervoor dat onze maatwerkmedewerkers en begeleiders zich kunnen focussen op de taken voor klanten.

Wederzijds respect en een grondhouding van vertrouwen vormen het fundament van al onze relaties op de werkvloer.

Ben je op zoek naar een relevante job met een positieve impact en veel persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden?

Bekijk onze vacatures

Persoonlijke ontwikkeling.

We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers hun mogelijkheden voluit kunnen ontwikkelen. Daarom werken we bijvoorbeeld met persoonlijke ontwikkelingsplannen die jaarlijks samen worden besproken.

Verder besteden we veel aandacht aan vorming, training en opleiding. Daarmee willen we anticiperen op de processen die almaar moeilijker worden. We willen nieuwe medewerkers ook beter voorbereiden op het werk dat ze zullen doen. En we willen een beter zicht krijgen op de competenties die we in huis hebben, zo kunnen we kijken waar mensen het best tot hun recht komen en waarnaar ze kunnen evolueren. Daarbij ligt de focus meer en meer op interne doorstroming: mensen optimaal laten ontwikkelen, ook in andere functies. Ook externe doorstroming is mogelijk. Met medewerkers die dit willen en kunnen, werken we samen een traject uit om op het juiste moment door te stromen naar een bedrijf in het NEC (Normaal Economisch Circuit).

Iedereen is heel positief en de medewerkers komen graag een babbeltje doen. Het is bijna onmogelijk om hier een slechte dag te hebben.

Jobstudenten.

Wie vakantiewerk bij A-kwadraat doet, maakt een verstandige keuze. Dankzij het bijzondere karakter van een maatwerkbedrijf is vakantiewerk bij A-kwadraat voor jou als mens een verrijkende ervaring. Uiteraard verdien je bij ons ook een zakcent om op stap te gaan, die grote droomreis te maken of te sparen voor een eerste grote aankoop. Interesse? Kijk dan snel verder.

Schrijf je in als jobstudent