Zorgen voor een aangename omgeving.

Als openbaar bestuur wilt u een levendige omgeving tot stand brengen voor uw inwoners. Als bedrijf wilt u uw terreinen aangenaam inrichten voor werknemers en klanten. Als particulier houdt u van een stijlvolle, verzorgde tuin. A-kwadraat staat klaar voor grote werken en kleine klusjes. U kan zich op andere zaken concentreren, wij zorgen voor een aangename omgeving.

Contacteer ons

Veiligheid primeert.

Veiligheid primeert bij A-kwadraat. Onze medewerkers dragen fluorescerende kledij tijdens werkzaamheden langs openbare wegen. Langs drukke wegen voorzien we altijd een buffer met signalisatie waarbij onze medewerkers veilig het groenonderhoud kunnen uitvoeren.

Meer dan onderhoud.

Naast het onderhouden van groenvoorzieningen voor onder meer de gemeente Beerse, Janssen Pharmaceutica in Olen en het crematorium in Turnhout, kunnen onze teams heel wat andere taken uitvoeren:

Aanplanten van parken en tuinen
Plaatsen van omheiningen
Aanleg van verharding
Bosbeheer (bijvoorbeeld het verwijderen van exoten, vellen van bomen, hakselen van takken)
Opruimen van zwerfvuil
Onderhoud van toeristische infrastructuur

Verder kweekt A-kwadraat taxushaagplanten voor de groot- en kleinhandel. Bent u geïnteresseerd in plantgoed dat met zorg werd grootgebracht?

Contacteer Roel

Formules voor particulieren.

Ook als particulier kan u bij A-kwadraat terecht voor het onderhoud van uw tuin. We bieden verschillende formules aan:

Eenmalig onderhoud
Periodiek onderhoud (bijvoorbeeld elke maand, elke twee weken, elk snoeiseizoen)
Variabel onderhoud (telkens op vraag)

Bent u geïnteresseerd in ons groenzorgaanbod? Wij komen graag bij u langs om de tuin te bekijken en u advies op maat te geven.